Film i TV

POBJEGLA OD SKANDALA, OTAC JOJ JE UDARNA TEMA: Kćerka Branislava Lečića otišla van zemlje!

Kćerka Branislava Lečića Ana Lečić trenutno boravi u Crnoj Gori, tačnije u Bokokotorskom zalivu, kako bi se sakrila od halabuke koja se podigla zbog optužbi protiv njenog oca.

Ana Lečić - Expresstabloid

Mlada glumica podijelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instgaram fotografiju iz Perasta, te oduševila bajkovitim krajolikom ovog grada u srcu Boke, koji joj pruža utočište jer je njen otac nedeljama udarna tema svih medija.

Nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Ana se oglasila samo jednom, a ovim povodom je rekla.

“Preteško je odgovarati na takve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovjek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na vidjelo”, rekla je ona nedavno.

Naskon ovoga, dvadesetdvogodišnja glumica oglasila se i na društvenim mrežama, gdje je ostavila poruku na engleskom jeziku:

“U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osjete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku”, napisala je Ana na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh