Film i TV

Dženifer Aniston postaje majka u 52. godini

Poznata američka glumica Dženifer Aniston (52), prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin u popularnoj američkoj komediji “Prijatelji”, obradovala je dugogodišnje prijatelje i kolege viješću da će postati majka.

Jennifer Aniston - Harpersbazaar.com

Ova vijest jedna je od udarnih vijesti u svjetskim medijima. Tako su brojni svetski mediji naveli da je Dženifer Aniston odlučila da poslije dva razvoda usvoji djevojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku i da proces usvajanja traje već godinu dana.

Dženifer Aniston, inače, već godina finansira ovo sirotište. Završetak usvajanja očekuje se u junu ove godine.

“Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lijepu vijest podijelila sa svojim kolegama i prijateljima”, zaključuje izvor koji prenose svi svjetski mediji, prenosi b92.

Vijest je saopštila kolegama i prijateljima iz serije “Prijatelji”, na snimanju nastavka ove popularne serije, koje je ovog mjeseca počelo, na radost miliona fanova širom svijeta. prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh