Film i TV

Branislav Lečić će tužiti Danijelu Štajnfeld i Merimu Isaković za klevetu?

Kako se saznaje, Branislav Lečić navodno će tužiti Danijelu Štajnfeld i Merimu Isaković za klevetu.

Branislav Lečić - Slobodnabosna

Glumac kojeg je Danijela optužila za si*ovanje, a Merima za se*sualno uznemiravanje želi da navodno zaustavi priče da je se*sualni manijak.

Lečić je navodno odlučio da se za sad javno ne oglašava, već da se ovih dana konsultuje sa svojim advokatom na koji način bi mogao da spere ljagu sa svog imena. Pravni zastupnik je navodno savjetovao glumca da je najefikasnije da tuži Štajnfeldovu i Isakovićevu za vrijeđanje časti i iznošenje neistina:

– Taman kad je pomislio da je riješio problem sa Danijelom tako što je prošao poligraf, Merima je javno ispričala da je Leka, dok su studirali FDU prije 43 godine, pokušao da je si*uje. Nije bio spreman na takav udarac i sad ne zna šta da radi. Odmah je pozvao advokata i pitao ga kako bi bilo najbolje da reaguje, a on ga je savjetovao da bi tužba za klevetu bila dobro rješenje – priča izvor Informera.

Prema njegovim riječima, Lečić brine da li bi te tužbe navodno mogle da se okrenu protiv njega:

– Plaši se da li bi u očima javnosti ispao monstrum, koji se sveti ženama. Ljudima oko sebe ponavlja da želi da skine ljagu sa imena, prije svega zbog kćerke Ane i sinova Ivana i Lava, ali i zato što mu je ugrožena karijera. Još nije sihuran kojim putem da krene, ali je sve bliži odluci da pravdu potraži na sudu.

– Lečićev pravni tim traži svedoke koji bi potvrdili da nije napastvovao koleginice. Međutim, pošto je bio sam sa njima kada se to navodno dešavalo, to neće biti lako. Za sad imaju nekoliko ljudi koji bi svjedočili u Lekinu korist, a među njima je i njegova bivša žena Nina Radulović – kaže izvor.

Merima Isaković navodno ponavlja da je ni tužba za klevetu neće omesti da se bori za istinu i da svjedoči u korist Danijele Štajnfeld:

– Ako me tužilaštvo pozove, spremna sam da svjedočim pred sudom. Obaveza svake savijesne osobe je da kaže istinu. Ne mogu direktno da svjedočim o nasilju nad Danijelom, ali mogu o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu sa njim. Nadam se da će i druge žrtve da se osmjele i oglase.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh