Film i TV

Kada je Branislav Lečić čuo da ga je Merima Isaković optužila, postavio je jedno pitanje i šokirao javnost

“Ima želju da pokaže svima kako nije se*sualni manijak”.

Branislav Lečić - Nezavisne

Glumac Branislav Lečić, nakon optužbi bivše koleginice Merime Isaković da ju je si*ovao 1978, kada je imala 18 godina, požalio se prijateljima da u prvom trenutku nije mogao da se sjeti ko je ona!

Kako se saznaje, Lečić je bio veoma iznenađen njenom izjavom, pa se zapitao ko je ta žena i zašto ga je sada prijavila. Podsjetimo, Lečića je za si*ovanje nedavno optužila i glumica Danijela Štajnfeld.

Putevi se razišli

– Leka je rekao da nije prepoznao nekadašnju koleginicu Merimu. U momentu kada je vidio njenu priču na naslovnim stranama svih medija, kako nam je objasnio, od šoka nije mogao odmah da se sjeti, jer ona sada potpuno drugačije izgleda, živi u inostranstvu i odavno se ne bavi glumom – prenosi jedan od Lečićevih prijatelja šta im je on ispričao i dodaje: Posljednji put su se, kako je izjavio, vidjeli prije mnogo godina, a njihovi životni i poslovni putevi odavno su se razišli. Inače, Merima je početkom osamdesetih doživjela saobraćajnu nesreću posijle koje je ostala nepokretna i prestala je da se bavi glumom. Karijeru je nastavila kao klinički psiholog i sredinom devedesetih se odselila na Novi Zeland gdje i sada živi.

Razgovor u MUP – Prošao poligraf

Lečić je prije mjesec dana, u sklopu predistražnog postupka koji se vodi nakon navoda Danijele Štajnfeld, dao izjavu u svojstvu građanina u Policijskoj stanici “29. novembar”, gdje je i poligrafski testiran na lični zahtjev.

– On je poligrafsko ispitivanje prošao, a raspitivao se da li će i Štajnfeldova na isti način biti ispitana, pošto je objasnio da samo jedno od njih dvoje govori istinu – rekao je tada izvor iz istrage.

Izvor kaže da je Lečiću tog dana pozlilo.

– Razmišljao je i da se obrati ljekaru nakon novih i teških optužbi, ali je rekao da će nastaviti borbu. Lečić, kako se saznaje prikuplja dokaze za odbranu.

– Ima želju da pokaže svima kako nije se*sualni manijak. Do tada će se vjerovatno izolovati od javnosti, a kada bude imao šta da prezentuje, onda će se i obratiti – naveo je izvor.

Održala riječ

Merima Isaković izjavila je prije nekoliko dana da je Lečić najpre tokom šetnje pokušao da je poljubi, a da ju je napao kada je došla kod njega da uzme knjigu. Epilog priče, prema njenim riječima, dogodio se dvije godine kasnije, kad ju je Lečić zamolio da mu oprosti i tom prilikom joj obećao da nikad nikome to više neće učiniti.

“Opraštam ti”, rekoh. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi nanio. Ako ikada čujem da si ikome nanio sličan bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju riječ održala. Branislav Lečić izgleda nije – rekla je glumica. Lečića je najprije početkom marta optužila glumica Danijela Štajnfeld da ju je 2012. godine si*ovao u kući u Ritopeku. Mjesec dana kasnije Merima Isaković je podržala koleginicu i ispričala da je bila Lečićeva žrtva prije 43 godine, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh