Film i TV

ISPOVIJEST MERIME ISAKOVIĆ: “Gagi Nikoliću sam prvo rekla šta mi je Lećić uradio, OVAKO MI JE REKAO”

Merima Isaković juče je, poslije više decenija, iznijela stravične tvrdnje o glumcu Branislavu Lečiću, te ga je, poput koleginice Danijele Štajnfeld optužila za se*sualno napastvovanje. Glumica, rođena 1959. godine, svojevremeno je važila za jednu od najlepših Jugoslovenki, a ona danas živi na Novom Zelandu i bavi se kliničkom psihologijom.

Merima Islamović -Žena Blic

Slavna glumica Merima Isaković ispričala je da ju je Branislav Lečić napastvovao kada je imala 18 godina, 1978. godine. Do najsitnijih detalja je opisala pakao koji je doživjela, i objasnila zašto je odlučila da progovori poslije 43 godine.

Osim najboljoj prijateljici Radmili, Merima je odmah poslije napada ispričala šta se dogodilo još dvojici najbližih drugara sa klase, ali i Gagi Nikoliću koji je brinuo o njoj kao djetetu.

– Zvao me je Malecka. Neizmjerno mi je pomogao, strpljivim slušanjem, osjećanjem sigurnosti, ljepotom čistog, čednog, snažnog prijatelja. Rekla sam mu šta se dogodilo i ko je ta osoba. Rekao mi je da ne brinem, da me ta osoba više nikada neće uplašiti. Rekao mi je da se nada da se ta osoba naučila pameti, da moja pobjeda može da mu pomogne da izraste u boljeg čovjeka – napisala je ona.

Nikolića je upoznala prvog dana na neamaterskoj sceni, napisala je Merima u svojoj knjizi.

“Sjedila sam i udisala taj miris, on je sjeo pored mene i pitao me kako mi se čini. Rekla sam, čarobno”.

“Tako sam se i ja osjećao prvog dana na ovoj sceni, satima sam udisao ovaj miris, znaš, to ostaje zauvijek”.

“Divno, željela bih da je tako!”

“Ja sam Gaga.”

“Ja sam Merima”, prenosi Nedeljnik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh