Film i TV

Lečić ispričao da mu se Danijela sveti? Glumac tvrdi – ovako je nastao sporni snimak: “Vježbali smo”

Glumica kaže da je 2016. godine snimila razgovor sa Lečićem u jednom beogradskom restoranu.

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Screenshot

Glumac Branislav Lečić (65) navodno je ispričao u policiji da je čuveni snimak njegovog razgovora sa Danijelom Štajnfeld (37) koji je glumica dostavila Tužilaštvu kao dokaz da je si*ovana zapravo scenario za film.

Kako navodi izvor Informera, Lečić je u svom iskazu rekao da je audio-snimak u kom govori da svoj “k***c meće samo u one koje poštuje” nastao dok su vježbali tekst za projekat koji je Danijela pripremala.

Glumac tvrdi da je on na kraju odbio da učestvuje u tom filmu i da mu se mlađa koleginica zbog toga sveti.

– Lečić se prošlog petka izjasnio pred inspektorima i o spornom snimku, koji se smatrao ključnim dokazom da je si*ovao Štajnfeldovu. Objasnio je da je riječ o scenariju za film koji je Danijela željela da snimi. Rekao je da ga je pozvala da glumi u njemu i da su se našli u restoranu kako bi uvježbali tekst. Zahtjevao je od policije da joj traže da im dostavi taj scenario – priča izvor.

Prema njegovim riječima, Lečić je ubijeđen da mu se koleginica sveti jer je odbio da bude dio tog projekta.

– Ispričao je da ga je proganjala da učestvuje u tom filmu, te da se naljutila kad je shvatila da on to definitivno neće. Kazao je da ga je na kraju lažno optužila za si*ovanje – priča izvor.

Branislav Lečić je potvrdio da je u policiji rekao kako je sporni snimak nastao dok su vježbali uloge.

– Radio sam na filmu, a ona je to pretvorila u moju optužnicu. Nažalost, pomažući Danijeli tada, potpisao sam svoju optužnicu. Ali to će se sve dokazati. Poštujem zakon ove države i smatram da se ovo mora raščistiti pred nadležnim organima. Dao sam izjavu u policiji u svojstvu građanina, protiv mene nije podignuta nikakva optužnica. Čekam da Tužilaštvo razmotri sve okolnosti – kaže Lečić i dodaje da želi da se zaustavi hajka i na njega i na Štajnfeldovu:

– Meni nije cilj da se monstruoznost ovoga što se dešava pripisuje meni ili njoj. Stalo mi je do istine. Tu završavam svaku priču.

Razgovor snimljen 2016.

Glumica kaže da je 2016. godine snimila razgovor sa Lečićem u jednom beogradskom restoranu. Pričali su 77 minuta, a Danijela je objavila minut i po razgovora u kome se čuje kako Branislav na njeno pitanje “Da li si vidio da plačem jer nisam željela da budem s tobom na nepoznatom mjestu?”, odgovara sljedećim riječima: “To je moje iskazivanje nježnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće! To je za čast. Šta ti misliš da ja svoj ku*ac usrećujem i mećem u nekoga koga ne poštujem, koga ponižavam? Imaš li uopšte pojma ko sam ja?!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh