Film i TV

Nije dobro! Oglasio se Tomović – Zdravstveno stanje se pogoršalo! Bio je sa bratom, pa saopštio…

Vladimir Tomović već nekoliko dana unazad pokušavao je sa ucenjuje produkciju time što je navodno odbijao da jede i da pije.

Vladimir Tomovic-Kurir.rs

Vladimir je preko nekoliko dana imao zakazano ročište koje je odloženo. Međutim, iako je bio upoznat sa odlaganjem ročišta, on je i dalje nastavljao da ucjenjuje produkciju.

Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su obaviješteni i zadrugari u Bijeloj kući.

Zbog cijele ove situacije pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vladimirom ali nam se javio njegov brat Vladan koji je rekao:

– Vladimir je trenutno u drugoj kući ja sam kod žene i djeteta sada. Otišao je da odmori pošto mu stvarno nije dobro. Ne znam kako je protekao razgovor sa produkcijom nismo pričali o tome. Pričali smo samo o njegovom zdravlju. Ne osjeća se dobro sad ali biće bolje. Nisam u stanju da razmišljam sada razumite me – rekao je on za portal “Srbija danas“..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh