Film i TV

Otkriveno gdje se nalazi Vladimir Tomović nakon diskvalifikacije: Objavljena slika

Vladimir Tomović već nekoliko dana unazad pokušavao je sa ucjenjuje produkciju time što je navodno odbijao da jede i da pije.

Vladimir Tomović - Screenshot

Vladimir je preko nekoliko dana imao zakazano ročište koje je odloženo. Međutim, iako je bio upoznat sa odlaganjem ročišta, on je i dalje nastavljao da ucjenjuje produkciju, prenosi “Novi“.

Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su obaviješteni i zadrugari u Bijeloj kući.

Gledaoci nisu imali prilike da vide kako Vladimir napušta Bijelu kuću. Mnogi su se pitali gdje je otišao nakon izlaska iz rijalitija, s obzirom na to da su njegovi najbliži u Crnoj Gori.

Tomovićev Instagram profil je blokiran, te se rijaliti igrač još uvijek nije oglasio povodom diskvalifikacije.

Vuk Mob je više puta javno podržao Vladimirovo učešće u rijalitiju. Sada je pjevač na svom Instagramu podijelio zajedničku fotografiju i otkrio da se Tomović nalazi kod njega u kući.

– Brat za brata – napisao je Vuk u opisu fotografije.

Međutim, njih dvojica nisu sami. Društvo im pravi Vladimirov rođeni brat, Vladan Tomović, prenosi “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh