Film i TV

Vladimir Tomović diskvalifikovan iz rijalitija: Prekršio strogo pravilo!

Kako je već poznato, Vladimir Tomović je danima unazad pokušavao da ucjenjuje produkciju i to tako što je navodno odbijao da jede i pije.

Vladimir Tomovic-Kurir.rs

Vladimir je prije nekoliko dana imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucjenjuje produkciju i da pravi dramu.

Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su obaviješteni i zadrugari u Bijeloj kući.

Zadrugari,

Donijeli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara.

Kako u Zadruzi nista nije tajno, ovim ćemo jasno i glasno objasniti našu odluku. Svi zadrugari su svojevoljno potpisali ugovore za učestvovanje u rijalitiju i svi jako dobro znaju uslove učestvovanja. Niko ne može ucjenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucjenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posljedica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mjesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora.

RTV PINK kao i uvijek poštuje sve stavke ugovora sa svim zadrugarima pa i sa Vladimirom, ali isto tako ne možemo pristati na ucjene i sabotažu bilo kog učesnika Zadruge. Svi zadrugari su upoznati sa činjenicom da produkcija ima pravo da kazni učesnike za nepoštovanje pravila pa i za agresivno ponašanje i s tim u vezi Vladimir apsolutno nema pravo da se ne slaže sa kaznom niti da ujcenjuje produkciju zbog kazne koju je dobio za postupak prema Marku Đedoviću, prenosi  Pink

Veliki šef


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh