Film i TV

Nakon vijesti da je si*ovao glumicu oglasio se Branislav Lečić!

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je si*ovao.

Branislav Lečić - Nezavisne

– Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem – rekao je on.

Glumica Danijela Štajnfeld, trenutno je u Beogradu, gdje se pojavila prije nekoliko dana u beogradskom Višem tužilaštvu gdje je, nezvanično saznajemo, otkrila identitet s.ksualnog napasnika, odnosno da je riječ o Branislavu Lečiću.

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je si.ovao.

Ivana Rakočević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je da je Danijela Štajnfeld u prisustvu zamjenika javnog tužioca u policiji navela identitet evenualnog izvršioca djela.

“Dalje provjere su u toku, i radi se na prikupljanju dokaza”, rekla je Rakočević. Ona je potvrdila da su inicijali osobe koju je Danijela spomenula na saslušanju B.L., prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh