Film i TV

NIJE BIRAO RIJEČI! Cecin sin napao Milenu Radulović jer je podržala film “Quo Vadis, Aida?”

Veljko Ražnatović žestoko je prokomentarisao podršku koju je Milena Radulović dala bosanskohercegaovačkom filmu “Quo Vadis, Aida?”, Jasmile Džbanić, nominovanim za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja.

Ražnatović je na Instagram storiju podijelio snimak u kojem oštro komentariše Milenin potez – objavljivanje plakata za pomenuti film o Srebrenici, čime je dala svoju podršku.

– Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku, bezbožničku, što ne vjeruje u Gospoda Boga, što vjeruje u sve pogrešno, sve neistinito. Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udjela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gdje su ti odrasli i deda i otac i majka i cijela porodica – počeo je Veljko.

– Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, staću ovdje, ali ti si, Milena, jedno dno – poručio je Ražnatović.

Podsjetimo, kritički i uvredljivi komentari na Milenin račun počeli su nakon što je na svom Instagram storiju podijelila plakat filma “Quo vadis, Aida”. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca, Boris Isaković i Jasna Đuričić, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh