Film i TV

Ovaj macan skinuo je Bali Bega sa trona! Žene su naprosto poludjele za ovim turskim glumcem

Mladi turski glumac Kan Jaman potpuno je očarao pripadnice ljepšeg pola i sve one jednoglasno kažu da je nadmašio slavnog Bali Bega, koji je važio za velikog zavodnika i šmekera za kime su žene svojevremeno ludjele.

Kan Jaman - Screenshot

Najpre su ga poredili sa slavnim Burakom Ozčivitom, ali je ubrzo nadmašio sve turske glumce, pa i Bali Bega, pišu “Novosti“.

Ovaj glumac nevjerovatne harizme i još nevjerovatnije ljepote proslavio se u seriji “Ptica ranoranilica”, odnosno seriji koja se trenutno prikazuje na Balkanu pod nazivom “Sanjalice” gdje igra glavnu mušku ulogu, zgodnog Džana.

U seriji ga odlikuje pomalo divlja ljepota, savršeno izvajano tijelo i šarm na koji su žene, doslovno odlijepile. Iako je diplomirao prava i radio u struci, tokom ljetnjeg odmora, na nagovor prijatelja, prijavio se na kasting za seriju i tako preko noći postao zvijezda, koja obećava.

Sada radi i snima serije i filmove u Italiji, gdje je nedavno objelodanio vezu i sa poznatim italijsnkim tv licem, Diletom Leotom koja je poznata po prenosu sportskih događanja, posebno prenosu fudbalskih utakmica u Italiji.

Sa svojim obožavateljkama svakodnevno na Instagramu dijeli fotografije koje ostavljaju bez daha. Uvjerite se i same!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh