Film i TV

Neki su oduševljeni, neki šokirani: Čuvena Hurem napravila najdrastičniju promjenu u svom izgledu do sad

Turska glumica rado eksperimentiše, a sada je otišla korak dalje.

Merjem Uzerli - Nezavisne.com

Ako kada želite da uradite nešto novo izvučete pramenove ili skratite šiške, ipak ste manje smjeli od tursko-njemačke glumice Merjem Uzerli!

Ljepotica koja se proslavila ulogom Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni”, koja uživa s porodicom nakon rođenja drugog djeteta, ne zaboravlja svoje pratioce i redovno dijeli s njima fotografije putem Instagrama. Merjem ne zaboravlja ni svoj posao, pa tako promoviše svoj film “Kovan” i nerijetko pozira fotografima, a na najnovijim fotografijama vidjeli smo je — ljubičaste kose, prenosi “Glossy“.

Glumica nije otkrila je li ova promjena privremena za potrebe snimanja ili trajna, a mnogi su prokomentarisali da joj onova boja kose odlično stoji, naročito u kombinaciji s njenim plavim očima. Ima, međutim, i onih koji vjeruju da je najljepša kao riđokosa. Šta vi mislite?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh