Film i TV

Porodila se bivša takmičarka “Zadruge”! Na svijet donijela kćerkicu, a ime nosi posebnu simboliku!

Bivša takmičarka prve sezone rijalitija “Zadruga”, Zorana Stefanov postala je majka.

Zorana Stefanov - Instagram

Rijaliti-zvijezda donijela je na svijet kćerkicu Enu.

Značenja imena Ena, prevedeno sa staro-grčkog jezika je „mir“ („bukvalni“ prevod od grčke imenice „eirene“); ili pak ako se posmatra kao prevod vlastite imenice Eirene, ima malo različito odnosno drugačije značenje – „boginja mira“; „žena koja je miroljubiva“; „osoba koja donosi mir“.

Sa druge strane, u keltskom jeziku, prevod riječi Ena ima značenje „ona koja je vatrena, strastvena, nemirna ili buntovnica“, ili pak znači „žena koja je borac“; „ona koja je ratoborna“.

U irskom jeziku, ime Ena se prevodi kao „žena koja je zahvalna“ ili „ona koja je vrijedna hvale ili poštovanja“.

Zorana se oglasila iz porodilišta nakon predivnog događaja, a čestitke stižu sa svih strana.

Podsjetimo, iako je nestala sa javne scene, nakon učešća u rijalitiju, Zorana je oduševila sve svoje pratioce fotkom gdje pozira sa već pozamašnim stomakom:

– Najbolji dio života tek dolazi – napisala je Zorana u opisu fotke na svom Instagram profilu vidno uzbuđena zbog prinove, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh