Film i TV

Marija Kulić uslikana prvi put nakon što je objavljena vijest o njenoj bolesti: Kako sada izgleda?

Marija Kulić je privremeno napustila imanje u Šimanovcima, gdje sada boravi samo njena kćerka Miljana, koja je nedavno otkrila da njena majka ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Marija Kulić - Screenshot

– Saznala sam neke stvari, tata ima rak grla, on neće da ide na operaciju jer ne želi takav život. Mama je na histopatpologiji za štitnu žlijezdu ima neke čvorove, doktorki se ne sviđa nalaz – ispričala je prije nekoliko dana Miljana, dok je i sama Marija u posljednjem intervjuu, prije tri nedjelje, otkrila da se ne osjeća dobro, prenosi “Balasevizam“.

– Primila sam sedam infuzija, moram ponovo na kontrolu. Doživljavam ogroman stres zbog Miljane i njenog ponašanja u rijalitiju. Nemam nikakve druge probleme sem nje. Dobila sam vitaminsku terapiju poslije infuzije, moram strogo da mirujem. Ne smijem da se stresiram. Ne smijem da palim televizor, ona će me dokrajčiti. Kakav Danijel, kakvi bakrači. Ne zanima me više ništa, ja pored nje imam još dvije kćerke za koje moram da budem dobro – ispričala je ona tada za Star.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh