Film i TV

“Bio sam sukleta koju su svi šutirali, teško je bilo!” – Boris Komnenić nije volio ulogu u seriji “Bolji život”!

Govorio je o njoj kao o nečemu na šta nije ponosan!

Boris Komnenić - Kurir.rs

Glumac Boris Komnenić preminuo je poslije teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli, piše “Srbija Danas“.

U jednom intervjuu prije tri godine otkrio je izvjesne detalje iz svog života, za vrijeme razgovora u kojem je bio izričiti po pitanju svoje profesije.

Na pitanje šta je mladi glumac koji glumi Metodija u seriji “Sinđelići”, Vuičić Perović, želio da kaže kada je rekao: “Šta mi je Boris priređivao na snimanju, to nikada neću zaboraviti!”, odgovorio je:

– Jedino napor, rad i napor. To je jedino što ja priređujem mladim glumcima i drugima. Zanima me da neko bude tačan i profesionalan i tu sam ja veoma težak. Ja njih sve maltretiram, mlađe glumce maltretiram, jer tako treba. I mene su maltretirali neki iskreni i profesionalni ljudi – rekao je Komnenić tom prilikom.

Pitanje o učešću u seriji “Bolji život”, nije bio oduševljen.

– Što ne probate da budete originalni, ajde zaobiđite “Bolji život”. Evo odmah da vam kažem, meni je to bilo nešto jako teško da radim, tako dosadno, tako bezveze, nešto što se mene ništa ne tiče. Sinđelići su recimo nešto što znam šta radim, tamo ja sam neka sukleta koju neko šutira ovdje, ondje, šta sam ja tamo radio, to niko ne zna – rekao je Komnenić za ulogu po kojoj će ga domaća publika najviše pamtiti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh