Film i TV

Oglasila se majka Tare Simov!? Odlučila da otkrije istinu o svojoj kćerki: Mislila je da se nikada neće saznati

Turbulentan odnos Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša gledaoci rijalitija budnim okom prate već mjesecima.

Tara Simov - Screenshot

Iako često jedno drugom prave ljubomorne scene, grle se i maze, reper ne želi da prizna da su prešli granicu prijateljstva.

Tara je u jednom intervjuu kod Darka Tanasijevića priznala da među njima postoje emocije. Ša je pobesnio kada je saznao da je iznijela detalje njihovog odnosa, tvrdeći da mu je tim postupkom napravila problem sa suprugom Ivanom Aleksić.

Fanovi “Zadruge” primijetili su komentar ispod video klipa u kom Tara priča svoju životnu priču. Taj komentar je ostavila osoba koja je upisana pod imenom Miroslava Simov. S obzirom na to da se tako zove njena majka i da je komnetar upućen Tari, mnogi su posumnjali da je upravo njena majka napisala ove riječi.

Međutim, na društvenim mrežama postoji mnogo lažnih profila i moguće je kreirati nalog pod bilo kojim nadimkom. Nije poznato da li je ovo zaista napisala njena majka ili je neki “vatreni fan” rešio da se našali.

Ja sam te školovala i odgajila sa bratom. Kriva si meni, ali ja imam tu bezuslovnu ljubav. Sa kojim pravom pričaš o meni i bratu? Mi smo te odgajili. Školu ti je plaćao b moj, ne uzimaj nas u usta. Sve smo ti dali, ja i život. Pričaš, a ne znaš tebi prijete drugarice njegove i njegove žene. On je ljiga. Nagovara te da bježiš. Gmaz! Ucjenjuje. Prijete na sve strane. Ne uzimaj nas u usta i ne treba da mu vjeruješ. Sve tebe krive. Ovo je zemlja gdje su švaleri heroji, pri tom ti nisi švalerka. Poslije izbacivanja odvojte mi dijete samo u rehab. Pada joj kilaža i prijeti joj se – piše u komentaru ispod jednog video klipa.

Kažu Tarina mama ispod klipa gdje Tara priča o tužnoj sudbini – piše na jednoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Bjieloj kući.

S obzirom na to da se Tarina majka nije oglašavala za medije povodom njenog odnosa sa reperom, to je podgrijajalo glasine da je ovo napisao neko ko stoji iza lažnog profila. Da li je ovo napisala Miroslava ili je ipak lažni profil u pitanju, ostaje nam da saznamo, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh