Film i TV

Novi detalji stanja Marije Kulić!

Marija Kulić već duži vremenski period boravi van imanja u Šimanovcima, a kćerka Miljana često ističe koliko je zabrinuta za majčino zdravlje.

Marija Kulić - Screenshot

Da razloga za brigu i te kako ima, otkrila je sama Marija.

– Primila sam sedam infuzija, moram ponovo na kontrolu. Doživljavam ogroman stres zbog Miljane i njenog ponašanja u rijalitiju. Nemam nikakve druge probleme sem nje – ispričala je Kulićeva za Star.

– Dobila sam vitaminsku terapiju poslije infuzije, moram strogo da mirujem. Ne smijem da se stresiram. Ne smijem da palim televizor, ona će me dokrajčiti. Kakav Danijel, kakvi bakrači – dodala je rijaliti zvezda aludirajući na Višića.

– Ne zanima me više ništa, ja pored nje imam još dvije ćerke za koje moram da budem dobro – zaključila je Marija, piše “Pulsonline“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh