Film i TV

Da li biste je prepoznali? Kako danas izgleda Meryem Uzerli, Hurem iz “Sulejmana Veličanstvenog”

Popularna tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli, kod nas je veliku popularnost stekla ulogom Hurem u megahit TV seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Sultanija Hurem i Sulejman velicanstveni - Screenshot/YouTube

Popularna tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli (33), kod nas je veliku popularnost stekla ulogom Hurem u megahit TV seriji “Sulejman Veličanstveni”.

U međuvremenu, imala je dosta burnih stvari u privatnom životu, a svojim novim izdanjem iznenadila je fanove, prenosi “Doznajemo“.

Naime, iako mnoge svjetske zvijezde na društvenim mrežama ne objavljuju često fotografije na kojima nisu dotjerane ili barem malo sređene za fotografisanje, to nije slučaj i sa Meryem.

Hurem je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je izazvala lavinu reakcija. Mnogi su pohvalili njen prirodan izgled, a komentarisali su i da “blista” otkad se drugi put porodila.

Glumica je pozirala bez trunke šminke i raščupana, ali je uprkos tome oduševila svoje pratioce, pa su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

Također, ona je prethodno na storiju objavila i fotku s bebom, na kojoj je imala peškir na glavi dok joj je u naručju bila kćerka.

Meryem Uzerli – Screenshot

Meryem Uzerli – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh