Film i TV

Krv nije voda! Miljana nije jedina kćerka koja pravi probleme, Ana Kulić nije poslušala majku!

Verujemo da su čitaocima Marija i Miljana Kulić itekako poznate, a ono što će vas iznenaditi u nastavku teksta jeste da je Marija imala problema i sa kćerkom Anom.

Marija Kulić - Screenshot

Iako je Miljana jedina kćerka o kojoj Marija priča javno, snimak koji kruži društvenima mrežama ukazuje na to da ni ostale njene kćerke nisu cvijećke kakvim ih je predstavila narodu, prenosi “Puls“.

Naime, Ana Kulić je podijelila sa pratiocima da joj Marija nije dozvolila da ide u grad, što je ova zanemarila i izašla kroz prozor penjući se na radijator uz pomoć sestre Tijane.

Znajući da je porodica Kulić posebna ide u prilog i to da ajvar drže pored prozora.

Pogledajte video u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh