Film i TV

Žena od sultana imala aferu sa Stefanom Karićem, sada se oglasila: On je za nju naljepši muškarac, drugi ne postoji

Tijana Milentijević je ponovo dospjela u središte interesovanja nakon što je Osman Karić otkrio kako je pjevačica navodno imala aferu sa njegovim sinom Stefanom, kao i da je ista prekinuta zbog njegovog ulaska u četvrtu sezonu rijalitija Zadruga.

Tijana Milentijević - Srbija Danas / Saša Džambić

Tijana se nije oglašavala ovim povodom, ali je zato, u posljednjem intervjuu, govoreći o želju da bude dio projekta Južni vjetar, otkrila ko je za nju najljepši muškarac na svijetu.

Cijeloj ekipi iz Južnog vetra bi dobro došla jedna žena od sultana. Sigurna sam da bih se dobro snašla u njihovom projektu jer odavno želim da glumim u nekom filmu ili seriji. Južni vetar je baš po mojoj mjeri, a mislim da bi se i neka moja pjesma dobro uklopila u njihovu priču – ispričala je Milentijevićeva za Informer.

Divim se Bikoviću (prim.aut. Milošu) na velikom uspjehu, kako u Srbiji tako i u Rusiji. Dečko je jako mlad, a toliko toga je postigao zahvaljujući svom talentu i ambiciji. Osim toga, on je za mene najljepši muškarac na svijetu. Nema boljeg od njega – dodala je uz osmijeh pjevačica.

O cijeloj situaciji vezanoj za Stefana Karića Tijana još uvijek nije govorila za medije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh