Film i TV

Momčilo o si.ovanju koje trese regiju: “Šokirao sam se kad sam čuo, Milena je moja prijateljica”

Kao odrastao čovjek znam da se takve stvari događaju, i u našoj branši i u raznim drugim branšama, ali kad se dogodi nekome koga znaš, onda te to šokira još više, ispričao je.

Momcilo Otašević - Nezavisne.com

Nakon što je glumica Milena Radulović (26) s još nekoliko djevojaka, među kojima je i glumica Iva Ilinčić (24), policiji prijavila da ih je si.ovao ili se.sualno uznemiravao srpski učitelj glume, Miroslav Mika Aleksić (68), brojne kolege stale su u njihovu obranu.

Sada se za Kurir oglasio glumac Momčilo Otašević (30) koji je otkrio kako je reagirao kad je čuo za skandal.

– Bio sam šokiran kao i vjerojatno većina nas. Nije da ja rado želim govoriti o ovome, ali pošto je Milena moja prijateljica i kolegica, pošto se strašne stvari događaju, pošto joj želim dati podršku i pošto me zovete da nešto kažem, tu sam da ih podržim. Podrška Ivi i Mileni, zaista sam bio šokiran da se to dogodilo njima – rekao je.

– Kao odrastao čovjek znam da se takve stvari događaju, i u našoj branši i u raznim drugim branšama, ali kad se dogodi nekome koga znaš, onda te to šokira još više – dodao je.

Iz razgovora i druženja s Milenom, kaže, nije mogao ni naslutiti da je doživjela tako nešto.

– Kao što obično ne slutiš kad su grozne i strašne stvari u pitanju – objasnio je i dodao da se čuo s Milenom, ali nije htio otkrivati detalje razgovora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh