Film i TV

Eva Ras prošetala 50 godina mlađeg dečka, riječ je o rijaliti učesniku

Glumica Eva Ras pokazala je svog navodnog dečka Vuka Đuričića, nekadašnjeg učesnika rijalitija.

Eva Ras - Blic.rs

Eva je riješila da se na pomalo bizaran način našali na svoj račun, pa se povela priča o čuvenom “katancu”. Naime, glumica nije bila sigurna da li želi da joj mladi Vuk otključa katanac.

– Još uvijek se kolebam, jer je on suviše mlad. Kad ja budem imala 100 godina, on će imati 50. Mlad je, sladak i visok, sviđa mi se, ali ne mogu – izjavila je Eva, a onda se nadovezao i Đuričić:

– Imam ključ od Evinog srca. Mi se stvarno volimo, ali čekam da mi ostavi svoju penziju. To je moja mala smokvica. Planiramo da odemo na more u maju – izjavio je Vuk.

Eva Ras prošetala 50 godina mlađeg dečka – Screenshot

Da je sve bio skeč, potvrđuje i činjenica da su na kraju emisije Ekskluziv, Eva i Vuk stavili tačku na svoj odnos, zbog kako glumica kaže, njegove opterećenosti njenom penzijom.

Podsjetimo, Eva Ras prvog januara napunila je 80 godina i zakoračila u devetu deceniju života. Nedavno se oglasila za medije kako bi prokomentarisala iznenadnu smrt koleginice Mire Furlan:

– Sa Mirom sam se sprijateljila tokom trogodišnjeg snimanja „Oca na službenom putu” i od tad sam je zavoljela kao sestru. Ja sam mislila da ćete nju da zovete kada ja umrem, ali nažalost, ovako je ispalo – rekla je tužno Eva, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh