Film i TV

Prije nego što je oženio Amal bio je u braku sa njom: 8 manje poznatih činjenica o Kluniju!

Ovo o Džordžu Kluniju sigurno niste znali

George Clooney - B92.net

Već decenijama važi za najpoželjnijeg muškarca. Osim izgleda, ne može mu se osporiti ni talenat za glumu, zahvaljujući kojem je nekoliko puta bio nominovan za najprestižnije nagrade. Dobitnik je nekoliko Zlatnih globusa, ali je ponosni vlasnik i Oskara.

Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica koje sigurno niste znali:

1. 2014. godine je svakom svom prijatelju poklonio po milion dolara.

On je rekao kako je u to vreme bio samac koji je stario i nije imao očekivanja da će se na kraju oženiti i imati porodicu. “Ono što imam su ti momci koji su mi, u razdoblju od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način, pomislio sam”, rekao je Kluni.

“Spavao sam na njihovim kaučevima kad sam bio švorc. Pozajmljivali su mi novac kad ga nisam imao. Pomogli su mi kad mi je to trebalo tokom godina. I ja sam njima pomogao tokom godina. Svi smo dobri prijatelji”, dodao je.2. Njegova tetka je legendarna muzičarka i glumica Rouzmeri Kluni.

3. Kada se preselio u Los Anđeles i pokušavao da napravi karijeru bio je bez novca. Na audicije je odlazio biciklom, jer nije ima novca ni za autobusku kartu.

4. 18 godina je živeo sa kućnim ljubimcem koga mu je poklonila tadašnja devojka Keli Preston, a reč je o patuljastoj svinji. Ona mu je često pravila društvo i tokom intervjua koje je davao.

5. Novac mu nije najvžnji u životu, a u prilog tome govori i činjenica da je u filmu “Razvedi me, zavedi me” igrao za minimalan honorar.

6. Kluni je drugi muškarac ikad koji se pojavio na naslovnoj strani časopisa Vogue. Pre njega je to uspelo samo Ričardu Giru.

7. Pre nego što se skrasio pored Amal, Kluni je bio u braku sa glumicom Talijom Balzam. Nju je oženio 1989. godine, a razveli su se 1993.

8. Iako nikad nije diplomirao, dva puta je upisiva fakultet. Bio je student Univerziteta Nordern Kentaki i Univerziteta Sinsinati,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh