Film i TV

Rialdu Kadrić život nije mazio, ali smrt majke je bila najveća tragedija: Nije mogla ni da je isprati na vječni počinak

Evo kako je primila vijest o smrti majke…

Rialda Kadrić - Novosti.rs

Vijest o smrti glumice Rialde Kadrić došla je iznenadno i u srcima mnogih probudila uspomene na srećna vremena “Žikine dinastije” i serije filmova u kojima su popularni Marija i Boba i njihove porodice zabavljali čitavu naciju.

Međutim, manje je poznato da Rialda nije željela da nastavi karijeru glumice i da je posljednji film snimila davne 1990. godine. Kad je završila gimnaziju, odlučila je da upiše studije jezika i posvetila se Filološkom fakultetu. Zbog usavršavanja, često je boravila u Londonu a tamo ju je zatekla i vijest o smrti majke koju je veoma teško doživjela.

Bio je januar 1991. godine, ona je gledala vijesti i slušala o početku rata, kada joj je javljeno da je majka umrla naprasno i to na ulici.

Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se cijelom zemljom, riješila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život“, ispričala je jednom prilikom Rialda, koja nikada nije preboljela majčinu smrt.

Rialda je bila udovica od 2017. godine, a bavila se psihoanalizom i psihoterapijom koje je učila na Univerzitetu Šefild, piše “Lepa&Srećna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh