Film i TV

“Razvela bih se od Marka za pare jer se još nisam ni udala” – Luna sve iznenadila izjavom, otkrila i da li bi opet ušla u rijaliti

Pobjednica prošle sezone rijalitija “Zadruga”, Luna Đogani uživa u trudničkim danima, ali je i veoma posvećena svojim fanovima.

Luna Đogani - Screenshot

Ona je ovog puta odgovarala na pitanja svojih obožavaoca, te je tom prilikom otvoreno govorila o svom životu.

– Da li bi se razvela od Marka za 50 miliona eura? – glasilo je jedno pitanje.

– Pa čekaj da razmislim… Nikada. Prvo, jedva čekam da se udam za njega – rekla je Luna.

– Najbolje je da se razvedeš, pa da podijelimo – dobacio je Miljković.

– Da, da… Pa realno, razvedemo se, pa se poslije uzmemo. Šta nas briga. Tako da… razvela bih se, pošto se još i nisam udala – rekla je Luna zatim kroz smijeh.

Ona je zatim otkrila i koliko djece bi voljela da ima.

– Troje, iskreno. Što se Marka tiče, on bi devetoro – rekla je Đoganijeva, koja je u petom mjesecu trudnoće i nosi djevojčicu.

Na pitanje da li bi ponovo ušla u rijaliti, Luna je odgovorila:

– Nikada stvarno. Znam da sam više puta rekla, ali sad baš imam debeo razlog za to. Smatram da me čeka neki novi početak i novi život, to je da budem majka, čekam dijete. I ne postoji ništa preče od toga. Ni novac, ni popularnost. Definitivno sam završila sa rijalitijem. Mislim da sam i previše i bila i dala dosta, totalno na neki pogrešan način. Svako zaslužuje taj novi početak i ja sam ga dobila – rekla je ona u video klipu, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh