Film i TV

“Udarila me je dobro” – “Boba” otkrio kako je dobio šamar od Rialde na snimanju – Priča koja danas tera suze na oči

Rialda Kadrić iznenada je preminula u 57. godini života.

Žikina dinastija - Screenshot

Rialda Kadrić, koju domaća publika zna prvenstveno kao Mariju iz filmskog serijala “Žikina dinastija”, preminula je danas u Atini u 57. godini života.

Njen partner iz filmova, Vladimir Petrović, koji je tumačio ulogu njene ljubavi, Bobe, i koji, kao ni Rialda, nije nastavio da se bavi glumom, pričao je svojevremeno o tome koliku popularnost su stekli zahvaljujući ovim filmovima koji su zaživjeli u narodu.

Budući da je u filmu dobio dosta šamara od strane pokojnog Gidre Bojanića, on je opisao i kako je izgledalo snimanje tih scena, i napomenuo da su to, naravno, bili odglumljeni šamari. Ipak, on je otkrio i jednu zanimljivosti – da je baš od Rialde slučajno dobio pravi pravcati šamar.

Ko me je udario dobro… Rialda me je udarila dobro. Vježbali smo taj pokret pred snimanje, međutim, kad se uključila kamera, ona je slučajno rukom krenula drugom putanjom i stvarno mi je opalila šamar – ispričao je Petrović.

Kao i brojne gledaoce “Žikine dinastije”, i njega je vijest o Rialdinoj smrti ostavila u nevjerici.

Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne vjerujem… – rekao je Vladimir, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh