Film i TV

TV zvijezda pronađena mrtva u svom domu, imala je 26 godina

JUŽNOKOREJSKA glumica Song Yoo-jung umrla je u 26. godini, potvrdila je u ponedjeljak njezina agencija.

Song Yoo-jung - Instagram

“Glumica Song Yoo-jung upravo nas je napustila”, napisali su iz njezine agencije na Instagramu. “Bila je prijateljica koja nam je uvijek pružala sreću blistavim osmijehom i sjajna glumica s većom strašću od svih”.

Song je umrla 23. siječnja i u skladu sa željama njezine obitelji, potiho je održan sprovod.

U priopćenju nije naveden uzrok smrti, prenosi “Index“.

Song je debitirala 2013. godine kao model kozmetičke tvrtke Estée Lauder. Iste godine glumila je u TV drami Golden Rainbow te dobila sporedne uloge u još dvije serije 2014. i 2017.

Posljednja uloga bila joj je 2019. kad je glumila glavnog lika u drami Dear My Name.

U Južnoj Koreji posljednjih godina bilo je mnogo slučajeva smrti mladih slavnih osoba. K-pop zvijezda Kim Jong-hyun oduzeo si je život s 27 godina u prosincu 2017.

U listopadu 2019. pjevačica Sulli pronađena je mrtva u svom domu s 25 godina. Oko šest tjedana kasnije, K-pop pjevačica Goo Hara pronađena je mrtva u svom domu s 28 godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh