Film i TV

“Priče su kružile da su profesori na akademiji jedva čekali da napunim 18 godina, kako bi nešto pokušali. Govorili su mi: Ili ćeš ovo ili nećeš dobiti diplomu”

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbi za silovanje.

Jasna Ornela Bery - Usn.co.ba

Aleksića je za se*sualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović. No, ona nije jedina već postoji još pet djevojaka, neke su i maloljetne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodjelo.

– Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umjetnosti i religije čovjeka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja – izjavila je Milena Radulović za “Blic”.

Između ostalih, Aleksićevu školu glume prošli su Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Mirjana Joković i Nada Macanković.

Radulović se u Aleksićevu školu upisala s 11 godina.

O monstuoznom zločinu srbijanskog reditelja ekipa portala “Source ” razgovarala je Jasnom Ornelom Beri.

U priloženom videu porlušajte šta je rekla za portal “Source“..


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh