Film i TV

Oglasio se bivši dečko Milene Radulović: Nakon što je prijavila Miku Aleksića, njen nekadašnji momak se oglasio na Instagramu i ovo poručio

Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku u rasvjetljavanju slučaja dugogodišnjeg navodnog zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

Milena Radulović i Radovan Vujović - Screenshot

Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se, između ostalog ohrabruju djevojke, koje su prošle kroz isti pakao, da zlostavljanje i silovanje prijave policiji.

Objava Radovana Vujovića – Screenshot

Podsjetimo, Aleksića je za sek*sualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet djevojaka, neke su i maloljetne, koje su ga prijavile policiji za isto zlodjelo, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh