Film i TV

“Ćero, rano si krenula si*ama kroz život” – Ivana Stanković otkrila da je doživjela psihičko zlostavljanje od strane Miroslava Aleksića

Učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je zbog sumnje da je godinama se*sualno uznemiravao pet djevojaka.

Ivana Stanković - Screenshot

Bivša manekenka Ivana Stanković opisala je psihičko zlostavljanje od strane Miroslava i otkrila da joj je Mika zamjerao što je željela da se bavi modelingom dok je bila član njegove dramske sekcije.

Ako je istina, ovo je strašno, zaista. I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspješnih glumaca… Dubravka Mijatović, Branka Katić, a sa mnom: Miloš Timotijević, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Rastko Janković, Ivan i Milica Zarić, Ivon Jafali… Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne (buckaste djevojčice je nazivao “slonicama”, ne bi li ih motivisao da smršaju?!), a meni lično, kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao da biram između grupe i manekenstva, pa kad sam u roku od minut, odabrala naravno, manekenstvo – napisala je Ivana na Instagramu, pa dodala:

Rekao mi je doslovce: “Rano si krenula s*sama kroz život, “ćero”, očigledno imajući loše mišljenje o mom budućem pozivu, u kom za 25 godina nisam doživjela nista sem vrhunskog profesionalizma. To što mi je rekao opisala sam u biografiji , ne spominjući samo da se radi o Miki, već sam izmislila “komšiju Pavlovića”, da ne bih pravila skandal. Isto tako moram da napišem da u to vrijeme kada sam ja bila član njegove dramske grupe (osamdesetih), nikada nisam vidjela nešto što bi ukazivalo na ovo. Istine radi, samo.

Podsjetimo, glumica Milena Radulović u svojoj ispovijesti govorila je o tome da ju je Mika silovao kada je imala samo 17 godina, prenosi “Nadlanu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh