Film i TV

Esmeralda ima koronu: Glumica Leticia Calderon hospitalizovana u bolnici

Meksička glumica Leticia Calderon, koju je proslavila uloga Esmeralde u istoimenoj seriji, hitno je hospitalizovana uslijed komplikacija koje su nastale nakon što je saznala da je zaražena koronavirusom.

Esmeralda - Novi

“U bolnici sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške”, napisala je na svom Twitter profilu.

“Ova godina nije počela kako sam očekivala i još je nekoliko članova moje porodice zaraženo i zato vas molim da nas se sjetite u svojim molitvama”, dodala je.

Objasnila je da se od početka pridržavala epidemioloških mjera, ali da se virus svejedno pojavio. Iako su se zarazili i drugi članovi njene porodice, samo je ona završila u bolnici, a priznala je i da joj je stanje u jednom trenutku bilo veoma ozbiljno, prenosi “Tuzlanski“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh