Film i TV

“Sin Ivan i kćerka Ana bili su u školi Mike Aleksića i sami su odustali” – Branislav Lečić poslije ispovijesti Milene Radulović

Glumica Milena Radulović u ispovijesti koju je dala za “Blic” ispričala je da je Miroslav Miša Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

Branislav Lečić - Nezavisne

Osim Milene i nekoliko djevojaka, od kojih su neke maloljetne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili se*sualno uznemiravao Miša Aleksić.

Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka…

Objavljuje Branislav LečićNedjelja, 17. siječnja 2021.

– Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i kćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih!

I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez riječi.

Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o djeci i da ne govorim. To ostavlja trajne posljedice na život žrtve nasilja i drastično mijenja pogled na svijet! Silovanje je poniženje tijela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas!

Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor – napisao je na društvenim mrežama glumac Branislav Lečić, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh