Film i TV

Maja i ne sluti šta se desilo napolju, još joj niko nije javio: Stigle loše vijesti za zadrugarku

Cjelopkupna drama na imanju u Šimanovcima vezana za Maju Marinković čini je jednom od najkomentarisanijih učesnica rijalitija Zadruga 4, ali to je mač sa dvije oštrice.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš - Instagram

Naime, njen otac Radomir Marinković Taki je otkrio da je zbog svega toga ostala bez stalnih prihoda.

– Zbog tog ološa (prim.aut. Marka Janjuševića Janjuša) moje dijete je ostalo bez klijenata na Instagramu. Prije ulaska u rijaliti je dobijala velike svote novca za reklame i mene je obavezala da postavljam objave na Instagramu. Međutim, zbog Janjuša nam u posljednjih nekoliko sedmica niko ništa ne šalje za reklamu – ispričao je on za “Hit Informer“.

– Nije ni svjesna da je zbog veze sa njim ostala bez najmanje 3.000 eura – dodao je Taki, a zatim podvukao da će joj sve to prenijeti ako i sam uđe u četvrtu sezonu spomenutog formata.

– Reći ću joj da se zbog njega samo blamira i gubi novac. Kada shvati šta se napolju dešava više nikada neće htjeti da bude sa njim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh