Film i TV

Hurem objavila fotografiju sa kćerkom, još nije poznato ko je otac djeteta

Neke stvari bih zadržala za sebe – rekla je Merjem Uzerli

Glumica Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni” je objavila fotografiju sa kćerkom koju je nedavno rodila, prenosi “Avaz“.

Naime, Merjem Uzerli je oduševila svoje pratioce kada je pozirala sa ćerkicom Lili Koi, koja je rođena prije nekoliko dana. Hurem se porodila 8. januara, a nekoliko dana kasnije ju je predstavila cijelom svetu.

– Naša najdraža Lili Koi… Lara Jemima, tata i ja smo presretni što možemo da ti poželimo dobrodošlicu u našu porodicu. Osjećamo se tako blagosloveno i sretno jer si nam stigla. Budi zaštićena zauvijek – napisala je Hurem u opisu objave.

Merjem Uzerli nije htjela da otkrije ime emotivnog partnera i oca njenog drugog djeteta. Samo je navela da je veoma zaljubljena.

– Neke stvari bih zadržala za sebe – rekla je nedavno glumica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh