Film i TV

Ni u snovima je ne biste prepoznali: Nekada lijepa Esmeralda danas ima 52 godine, iznenadit će vas njen izgled

Da li je moguće da se ovoliko promijenila?

Esmeralda - Novi

Za one koji ne znaju (mada sumnjamo da ima takvih) “Esmeralda” je meksička telenovela koja opisuje tužnu sudbinu slijepe djevojke po imenu Esmeralda, međutim koja na kraju pronalazi ljubav i sreću, piše “Srbija danas“.

Ova telenovela je vrijeme bila izuzetno popularna na teritoriji Meksika i latinskih zemalja, ali neobjašnjivo i na Balkanu. Pogledajte i podsetite se njene priče! Glumica Letisija Kalderon koja je tumačila sada već čuvenu Esmeraldu danas ima 52 godine, i izgleda bolje nego ikada!

Letisija je od malih nogu iskazivala ljubav prema glumi, pa je sa 13 godina prvi put otišla na kasting, ali nije dobila ulogu. Ipak bila je uporna, i već sljedeće godine je ostvarila svoj televizijski debi.

Poslije probijanja leda, njena karijera se kretala uzlaznom putanjom, ali je tek 1997. godine stekla internaconalnu slavu. Tada je dobila glavnu ulogu u seriji “Esmeralda” i oduševila sve latinoamerikance, a Boga mi i Balkance! Popularna “Esmeralda” živi u Meksiku gdje je i dalje glumački aktivna i snima telenovele.

Letisija Kalderon – Screenshot


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh