Film i TV

Anabela ulazi u Zadrugu 4? Atijasova ima samo jedan cilj – Porodica uplašena zbog njene odluke

Majka Lune Đogani, Anabela Atijas navodno ulazi u “Zadrugu 4”, ali ovaj put bez kćerke, zeta Marka Miljkovića, ali i bez bivšeg supruga Gagija Đoganija.

Anabela Atijas - Biografija.org

– Anabela bi trebalo da uđe u Zadrugu početkom naredne godine. Bila je na razgovoru sa čelnim ljudima rijalitija i ono su joj ponudili odlične uslove i honorar, ostalo je još samo da potpiše ugovor. Trenutno je korona, niko nema posla, pa će joj novac dobro doći – rekao je dobro obaviješten izvor, a prenio “Mondo“.

Pjevačica ima još jedan cilj – da pokaže kakva je kada nije sa porodicom u rijalitiju. Ona je prošlu “Zadrugu” ušla samo zato što je bila razočarana u najstariju kćerku, pa smatra da se nije pokazala na najbolji način.

– Povrijedilo ju je kad je Luna izjavila da je od nje pobjegla u rijaliti, ali i to što je krila da se pomirila sa Markom. I sve to pošto se krvnički borila za nju i branila je kad su je razapeli jer je bila ljubavnica Slobe Radanovića. Nerviralo ju je i što je Gagi iznosio da je histerična i luda, pa je željela da se javno suoči sa svima njima. Zbog svađa sa Lunom, koja je stupila na dečkovu i očevu stranu, doživjela je mnogo nervnih slomova, čak se i javno odrekla kćerke. Ovog puta želi da se pokaže kakva je bez svih tih problema – rekao je isti izvor i dodao da Luna nije sigurna da li njena majka ovime pravi dobar potez:

– Luna se povukla iz medija, uživa sa Markom, pa se plaši da se Anabelin povratak u rijaliti opet sve ne ustalasa. Nije oduševljena tom idejom, ali je svijesna da će tako zaraditi novac za njene sestre Ninu i Blankicu – završava izvor.

Denserka je prošle godine u “Zadrugu 3” ušla u martu i ostala do finala, u kom je osvojila četvrto mjesto.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh