Film i TV

Policija ispred TV Happy – svi učesnici rijalitija razvalili vrata i pokušali da napadnu produkciju

Televizija je odmah pozvala policiju.

Parovi - Screenshot

Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, radnik obezbjeđenja rijaliti “Parovi” sa “Happy” televizije prije oko sat vremena prijavio je policijskoj stanici u Zemunu da su svi učesnici rijalitija razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta koji se nalazio na prvom spratu.

– Televizija je odmah pozvala policiju. Čeka se policija, a kako se saznaje zbog ovakvog nasilnog ponašanja učesnika rijalitija i ugovora kojeg su imali svi će biti izbačeni – kaže dobro obaviješten izvor za “Blic”.

Inače, već dva dana učesnici rijalitija “Parovi” se bune i ponašaju agresivno, tako da je produkcija odlučila da nadležni organi riješe ovaj slučaj. Emitovanje na internetu, kao i na TV-u, privremeno je obustavljeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh