Film i TV

Senada Hadžifejzovića svi znamo, a evo ko je njegov sin: Uspješan poslovni čovjek, prošle godine oženio pravu ljepoticu

Najpoznatiji novinar u Bosni i Hercegovini Senad Hadžifejzović u svojim emisijama redovno kao goste ima brojne poznate ličnosti, a poznat je i po tome što sagovornicima često postavlja “škakljiva” pitanja.

Senad Hadžifejzović - FACETV.ba

Njegov sin Feđa Hadžifejzović prošle godine oženio je svoju dugogodišnju djevojku Hanu. Inače, Feđa je direktor FACE TV-a.

U intervjuu za “Avaz.ba” 2017. godine, Feđa je progovorio kako je biti sin uspješnog novinara.

Tu su pozitivne i negativne situacije. Neuporedivo više je pozitivnih, a trudim se negativne eliminirati i godinama to radim uspješno. Ko god misli da je lagano, grdno se vara, pogotovo kada je riječ o poslu. Očekivanja su velika, pritisak je ogroman i nije lako podnijeti to sve. S druge strane, imam mentora – oca od kojeg mogu dosta toga naučiti i nekoga ko je tu da pruži ruku u teškom trenutku, prenosi “Novi“.

Osim poslovnog, kako se to odražava na Vaš privatni život?

Uvijek sam bio skroman momak, jer su me tako odgajali majka i otac. Nikada nisam dao da očevo ime u mom životu pravi razliku u odnosu na druge. Daleko od toga da ne osjetim utjecaj i da se to ne odražava na moj privatni život, ali sam naučio nositi se s tim. Često se nađem u zanimljivoj situaciji kada ljudi saznaju čiji sam sin, nekada je to olakšavajuća, a nekada otežavajuća okolnost.

Osjećate li nekad da nosite breme zbog popularnosti Vašeg oca?

Ne osjećam breme zbog popularnosti, već zbog odgovornosti. U današnje vrijeme nije lako sačuvati obraz i ugled, dok on to uspješno radi više od 30 godina. Tu osjećam veliku odgovornost i obavezu da sačuvam to i prenesem na braću, a jednog dana, ako Bog da, i svoju djecu.

Feđa Hadžifejzović – Avaz.ba

Feđa Hadžifejzović – Avaz.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh