Film i TV

Skrhana bolom: Jelena Pešić izgubila voljenu osobu

Jelena Pešić, takmičarka “Zadruge 3”, uvijek je bila posebno emotivna kada je riječ o njenoj porodici, za koju je mnogo vezana.

Jelena Pešić - Novi.ba

Gledaoci su plakali zajedno sa njom kada je pričala o svom bratu Peci, koga su svi zavoljeli kroz njene priče. Jelena je često lila suze zbog porodice, a jedan period u “Zadruzi” obilježila je njena tuga zbog pokojne bake, na koju ju je podsjećao Lepi Mića. Nažalost, Jelena je izgubila još jednog člana porodice, drugu baku, prenosi “Pink“.

Jelena se oprostila od svoje bake na društvenoj mreži Instagram, gdje joj je posvetila emotivno poruku.

– Prije samo par sedmice si mi napravila najljepše sarme na svijetu, a sada te više nemam. Otišla si bez pozdrava, nisi ni znala da nas ostavljaš, inače bi nas sve skupila, izgrlila i izljubila. Ali opaka korona te je prevarila i brzo odnijela. Uvijek ću te voljeti – napisala je Jelena.

Baka Jelene Pešić – Instagram

Najiskrenije saučešće Jeleni i njenoj porodici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh