Film i TV

Bez Mustafe nema ni “Lud, zbunjen, normalan”: Šta će biti sa svima omiljenom serijom?

Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini nakon teške bolesti te se tako ostvarila najgora strepnja scenarista serije Lud, zbunjen, normalan Feđe Isovića

Lud, zbunjen, normalan : Fokus.ba

Isović je za Avaz još u maju govorio kako ne planira nastaviti snimanje serije bez Nadarevića u glavnoj ulozi.

“Ne pada nam na pamet da radimo Lud, zbunjen, normalan bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati”, rekao je tada.

Rekao je i da nastavak snimanja serije ovisi i o drugim faktorima, s obzirom na pandemiju koronavirusa, a nadao se kako bi se snimanje trebalo nastaviti u jesen, prenosi “Fokus“.

Mustafa Nadarević u martu je otišao u Sarajevo kako bi nastavio sa snimanjem serije, ali kako je zbog korone to bilo onemogućeno, vratio se ponovo u Zagreb.

Uskoro mu je dijagnosticirana zloćudna bolest pluća te je završio u bolnici, a u njoj se nalazio gotovo svih ovih mjeseci.

Još nije poznato kako će Nadarevićeva smrt utjecati na snimanje serije Lud, zbunjen, normalan ni hoće li novih epizoda uopće biti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh