Film i TV

Bila je Sorajina drugarica u “Velikom bratu” – Povukla se iz medija, a evo kako danas izgleda

Hrvatska starleta i drugarica Soraje Vučelić, Barbara Šegetin zaludela je muškarce kada je učestvovala u rijaliti šou programu “Veliki Brat” 2015. godine.

Barbara i Tina Šegetin - Screenshot

Nakon pomenute avanture povukla se iz javnosti, bar kada je riječ o domaćoj javnoj sceni, ali i dalje privlači pažnju muškaraca i to na društvenoj mreži Instagram, prenosi “Pulsonline“.

Barbara, koju su mediji povezivali sa novim zadrugarom Ervinom Mujakovićem, često kači provokativne fotografije na račun kojih dobija veliki broj lajkova i komentara.

Interesantno je da Barbara danas izgleda drugačije, nego prije tri godine kada smo je gledali u “Velikom Bratu”. Ona je u međuvremenu smanjila usne.

– Odvratno mi je to postalo. Kad sam bila klinka, bilo mi je zanimljivo. Imala sam 23 godine kad sam prvi put stavila hijaluron. S vremenom mi se usna izobličila. Više nikome ne bih preporučila da povećava usne – izjavila je Barbara za hrvatske medije svojevremeno.

Starleta je prije dvije godine naprasno nestala sa Instagrama, međutim, ubrzo je vratila svoj profil, na zadovoljstvo prije svega muške populacije!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh