Film i TV

Ivana otkrila zašto je napustila seriju, jedna epizoda bila je neprikladna!

Svi fanovi serije “Lud, zbunjen, normalan” dobro se sjećaju Ivane koja je radila kod Faruka u muzičkoj produkciji akord.

Gordana Boban - Screenshot/Source.ba

Taj lik je utjelovila glumica Gordana Boban (53) koja je iznenada napustila seriju. Ranije je u jednom od intervjua otkrila i razlog.

– Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt šta je dobro, a šta nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak – rekla je, prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh