Film i TV

Mustafa Nadarević izašao iz bolnice, oporavlja se kod kuće u Zagrebu

MUSTAFA NADAREVIĆ, koji se bori s rakom pluća, izašao je iz bolnice i oporavak nastavlja u svom domu u Zagrebu.

Mustafa Nadarević - Depo.ba

“Mustafa je bolje. Dobio je nekoliko kilograma. Ali nigdje iz kuće ne izlazi, čuva se zbog korone”, otkrio je za Dnevni Avaz njegov blizak prijatelj.

77-godišnji glumac je početkom godine objavio da se bori s karcinomom pluća.

“Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti i zloćudna bolest”, rekao je tada za Media servis.

Početkom ožujka došao je u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda serije Lud, zbunjen normalan, koje je zbog pandemije koronavirusa prekinuto pa se vratio u Zagreb, a seriju bez njega ne žele snimati.

“Ne pada nam na pamet da radimo Lud, zbunjen, normalan bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati”, rekao je ranije za Avaz scenarist serije Feđa Isović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh