Film i TV

Davno, prije Lune i Slobe: Ona je u rijalitiju prevarila muža sa kojim je imala dijete, preudala se i ponovo razvela, a sada je trudna

Ne želi da otkrije ko je otac djeteta koje nosi.

Nemeš i Marijana - Screenshot

Poslije nezaboravne “Zadruge 1”, Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar, postali su veoma popularne javne ličnosti o kojima mediji maltene svakodnevno izvještavaju već tri godine. Naravno, to je tako zahvaljujući činjenici da je ogromnu pažnju javnosti privukao ljubavni trougao u kojem su se oni našli, kada je Sloba tadašnju suprugu Kiju, pred kamerama prevario sa Lunom, prenosi “Srbija danas“.

Iako je izazvao pravu histeriju u javnosti, i privukao ogroman broj gledalaca, ovo nije bio prvi ovakav slučaj u domaćim rijalitijima. Prije Lune i Slobe nešto slično izveli su Marijana Čvrljak i pjevač Nikola Nemešević Nemeš. Marijana je izašla kao pobejdnica “Velikog brata” 2011. godine, a u tome joj je značajno pomogla afera sa Nemešom. Njih dvoje su imali se*s poslije prve žurke u rijalitiju, a sve je to gledao njen tadašnji suprug Ivan Čvrljak, dok je čuvao njegovu i Marijaninu kćerku, koja je tada je imala 2 godine. Između ostalog, u pijanom stanju se nudila i ostalim učesnicima, a ljubila se i sa Sorajom Vučelić. Skandal sa Nemešom je bio još veći zbog činjenice da je Marijana iz Šibenika (Hrvatska), a Nemeš iz Požarevca (Srbija).

Marijana je, poput Lune Đogani u “Zadruzi” često pravila ljubomorne scene Nemešu, raskidali su i mirili se pred kamerama. Suprug Ivan Čvrljak je izjavljivao u medijima da je bila žena njegovog života, ali da više ne želi da čuje za nju.

Poslije burne veze pred kamerama “Velikog brata”, Marijana i Nemeš su nastavili romansu. Poslije više raskida, Marijana i Nemeš su se vjenčali u avgustu 2016. godine, a ona je izjavljivala da joj je brak sa Čvrljkom bio loš i da je to, između ostalog, razlog preljube.

Ipak, ni novi brak nije dugo potrajalo. Par se razveo već 2017. godine, nakon čega je Marijana našla utjehu u naručju izvjesnog Tomislava Grizelja Gricka.

Prema posljednjim informacijama koje su se o Marijani pojavile u medijima, ona je sada u drugom stanju. Hrvatica je trudnoću potvrdila u telefonskom razgovoru za RTL Exkluziv, ali nije htjela da otkriva detalje. Misteriozna je i oko pola bebe, kao i u vezi sa imenom oca djeteta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh