Film i TV

Rastin advokat otkrio istinu o zatvorskim posjetama Ane Nikolić

U toku jučerašnjeg dana je u domaćim medijima odjeknula vijest o tome da je reperu Stefanu Đuriću Rasti produžen pritvor za 30 dana, i to nakon što je iza rešetaka proveo cijeli mjesec.

Ana Nikolić - Screenshot

Po isteku ovih 30 dana mogu još da mu produže pritvor, ali očekujem da ćemo napredovati u postupku u toku ovog mjeseca i da će on izaći na slobodu – ispričao je za “Informer” Rastin advokat.

Osim toga, on je otkrio i kako se Đurić osjeća u pritvoru, kao i kako provodi vrijeme.

Stefan se osjeća dobro, nije diskriminisan, ali nema ni povlastice. Stefan vježba i radi sve što i ostali u pritvoru. Ne može da konzumira narkotike, nije ovo serija “Bjekstvo iz zatvora”! I dalje ima isti imidž. Posjetio sam ga u četvrtak, imao je dredove – dodao je on.

Naposljetku, Rastin advokat je stavio tačku i na medijske spekulacije da li repera bivša supruga Ana Nikolić posjećuje u zatvoru ili ne.

Ana nije dolazila u Centralni zatvor. Stefanu je dijete smisao života i naravno da ne želi da kćerka vidi gdje se on nalazi. Imao je dvije posjete mjesečno. Posjetili su ga roditelji – otkrio je advokat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh