Film i TV

Obrt: Bivši muž Maje Marković otkrio istinu o životu njihovog sina dok je ona u “Zadruzi”

I dok smo dosad o životu Maje Marković saznavali direktno od nje, ali i od bivšeg emotivnog partnera Jovice Putnikovića, kog je prevarila ušavši u vezu sa Alenom Hadrovićem, sada je stigla i treća strana priče.

Maja Marković - Screenshot

Naime, njen bivši suprug Radovan, za kog je rijaliti zvijezda u više navrata rekla da nije dobar otac, te da ne viđa dijete i ne plaća alimentaciju, riješio je da se oglasi i ispriča svoju verziju događaja, piše “Pulsonline“.

Prije svega, on je istakao da je laž da je njihovo dijete kod njenih roditelja, što Markovićeva uporno tvrdi na imanju u Šimanovcima.

– Neka pričaju šta god hoće i ko god hoće, ona nije vrijedna pominjanja. Moj sin Andrija je kod mene stalno. Ne zanimaju me te priče kako ja ne brinem o djetetu. Moj sin je sa mnom kod mene u kući, a kad sam na poslu, čuva ga moja majka, tako da je laž to što ona priča da je dijete ostavila kod svojih roditelja – izjavio je Radovan za “Star”.

– Ne želim da se oglašavam u vezi Maje, dokazala se kakva je osoba, a i kakva je majka. Toliko od mene!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh