Film i TV

Milica Milša se bori sa koronom: Koji simptom je najavio bolest i kako se osjeća 10 dana nakon što je saznala da ima virus

Milica Milša Isaković je prije 10 dana saznala da ima korona virus i od tada traje njena borba, čije detalje vam donosimo u intervjuu sa glumicom koja nije jedini član porodice koji se bori sa kovidom.

Milica Milša Isaković - Instagram

Pozitivan je i njen suprug Žarko Jokanović.

“Mene je malo zaboljelo grlo, iako to baš i nije uobičajen simptom korone i ubrzo sam dobila temperaturu. To su bili moji prvi simptomi. Odmah sam se obratila ljekaru i uradila test koji je bio pozitivan”, priča glumica koja je dobila upalu pluća.

Milica kaže da je odmah nakon što je dobila pozitivan rezultat na testiranju počela da uzima terapiju, uz koje pije i vitamine.

“Moje liječenje i dalje traje. Osjećam se slomljeno i kašljem. Temperatura se smanjila, a i dalje primam terapiju”, dodaje.

Glumica ističe da pijre korone nije imala bilo kakve zdravstvene probleme odnosno da nema bilo kakvu hroničnu bolest.

“Izrazito sam se štitila. Nosila maske, nigdje nisam izlazila”, poručuje, a na pitanja da li zna kako se zarazila odgovara:

“Znam od koga sam dobila virus, ali to sada nije bitno. Važno je samo da svi ozdravimo”.

Milica i njen suprug književnik i scenarista Žarko Jokanović u isto vrijeme su saznali da imaju koronu. “Žarko je u istoj situaciji kao i ja, samo je on imao višu temperaturu od mene”, napominje.

Glumica se sa mužem nalazi na kućnom liječenju i kako kaže, “ne izlaze dok ne ozdrave”.

“Čuvajte se, ovo je zaista gadan virus”, poručuje glumica na kraju, piše “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh