Film i TV

Nakon što ju je Toma javno prevario sa Paulom, Nadežda donijela konačnu odluku: Ona i sin Longo…

Toma Panić je tokom emisije ‘Pitanja novinara’ prvi put javno priznao da je zaljubljen u Paulu Hublin, sa kojom je nedavno otpočeo ljubavnu romansu pred kamerama rijalitija ‘Zadruga’.

Nadežda Biljić i Toma Panić - Instagram

Nakon toga, izrevoltirana Nadežda odlučila je da ugasi svoje profile na društvenim mrežama, a pored toga Biljićeva je donijela odluku da se skroz povuče, te je čak promijenila i broj telefona.

Nadeždina majka Slavica otkrila je koje je sve odluke ona donijela, nakon javnog poniženja koje joj je nevjenčani suprug priredio.

Nada je donijela odluku da se više ne oglašava, promijenila je broj telefona, ugasila profile na društvenim mrežama, više je ne zanimaju dešavanja u ‘Zadruzi’ i ne želi ništa da komentariše. Uopšte! Izlazi iz svih priča, posvećuje se samo sebi i djetetu. To je njena konačna odluka. Ništa je više ne zanima, a sve što se bude reklo loše o njoj, biće podnijeta tužba i sve ide preko suda i advokata. Svako ko bude povrijedio Nadeždu na bilo koji način ide na sud. Ja je kao majka podržavam u svemu i izdržat ćemo. Nisam sinoć to gledala i nemam komentar. Gasimo televizor i slušamo muziku – poručila je Nadeždina majka, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh