Film i TV

Dosta se promijenio – Čuveni Burek iz “Velikog brata” postao pravi dasa – Prije je nosio vunene čarape, a sada fura Ajfon

Svi se jako dobro sjećaju Živana Jovanićevića Bureka, jednog od najinteresantnijih učesnika i najvećih favorita druge sezone “Velikog brata”, koji je ostao upamćen po tome što “mora da nosi vunene čarape, koje mu je isplela baba”.

Živan Jovaničević-Burek - Screenshot

Odmah pri ulasku 2007. godine prikupio je simpatije publike, a više puta je za sebe rekao da je “veliki seljak”.

Burek se jedno vrijeme nije pojavljivao u medijima da bi 2016. se vratio rijalitijima, ali ovog puta kao izvor prihoda izabrao je “Parove”.

Od tada ga nema u rijalitijima, a na društvenim mrežama često zna da objavi fotografije iz svoje svakodnevnice. Iako je nekada obožavao da nosi vunene čarape koje mu je isplela baba, vrijeme ga je natjeralo da prati trendove, pa sljedeća slika mnogo govori i tome koliko se promijenio, piše “Pulsonline“.

Živan Jovanićević Burek – Screenshot

Živan Jovanićević Burek – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh